Scroll Top
Dit zeggen klanten over ons.
Lees de klantervaringen van onze Tunex klanten die u al voor gingen. Sinds 2004 gingen u al duizenden klanten voor, klanttevredenheid is onze drijfveer en we doen ons best deze hoog te houden, enkele van deze klanten hebben een ervaring geschreven waar we zeer dankbaar voor zijn.Neem de tijd om de ervaringen te ontdekken van klanten die u zijn voorgegaan. Als u zelf uw ervaring wilt delen, stellen wij dat natuurlijk ook zeer op prijs!
Clear Filters
Megane Coupe Tce 180

Nu een half jaar geleden mijn Megane Coupe tce180 laten chippen. van 180 pk en 300 nm is deze naar 210 pk en 360 nm gegaan. Enorm veel verschil en nog altijd probleem en storing vrij genieten! Snel een afspraak maken voor mijn andere auto!

Audi Q3 2.0 TFSI

Mijn Audi Q3 laten chippen van 180 pk naar 300 pk echt een racemonster geworden top gedaan jongens

Ford Grand C-Max diesel

Deze week mn Ford 1,5 diesel laten tunen. Wat een verschil. Stationair een stuk stiller maar van 250 naar 330nm maakt het verschil. Helemaal geweldig. Wat verbruik betreft nog niet genoeg km’s om dat te beoordelen, maar mn vorige Ford ging er ruim 15% op vooruit, dus zal met deze ook wel goedkomen. Precies op de afgesproken tijd auto naar binnen. Twee uurtjes wachten dubbel en dwars waard. Keurige wachtruimte met koffieautomaat. Prima service.

Fiat punto evo 1.3 mjet

3500 km geleden mijn rode Fiat punto evo 1.3 m-jet laten chippen bij Tunex. Auto trekt vanaf 1500 touren een stuk sneller. Ook is het verbruik verbeterd van 1 op 21 naar 1 op 22.

Als laatste heeft tunex gratis de service interval voor mij gereset. Kortom uitstekende service voor een scherpe prijs! Ik kom terug!

Zéér tevreden klant

Vandaag 03/07/2020 nog maar eens langs geweest bij Tunex deze keer voor mijn roetfilter en weeral goed ontvangen met een lekkere koffie en een professionele uitleg met wat er ging gebeuren nogmaals een dikke pluim voor deze mensen !!

Citroën C3 getuned

Ik ben er geweest met mijn Citroën C3 1.2 PureTech uit 2017 om te laten tunen. Standaard 110 pk, voor €225,= zo’n 35 pk extra… héél aanlokkelijk natuurlijk, zeker omdat de C3 nèt 1000 kg op de schaal brengt. Nadat ik de auto had opgehaald werd het advies gegeven het de eerste 50 een beetje rustig aan te doen. Toen ik ‘m daarna de eerste keer op z’n staartje trapte gebeurde er weinig, en dat bleef zo. Aangezien ik om de hoek woon ben ik er even mee terug gegaan. Na een grondige inspectie bleek de turboslang niet compleet deugdelijk te zijn gemonteerd (dat hadden ze in de garage bij de afleverbeurt waarschijnlijk gemist, ik had de auto pas net een paar dagen, dus vooraf weinig van gemerkt). Het werd me allemaal keurig uitgelegd, en ook meteen netjes verholpen. Daarna kon ik ermee op pad en ook meteen góed uittesten. Wat een feestje zeg! De auto trekt als een tierelier wanneer de turbo mee begint te blazen, heerlijk! Ik zal in het begin waarschijnlijk niet tot minder brandstofverbruik komen omdat het zo ontzettend uitnodigd, maar aangezien de reviews daar óók behoorlijk positief over berichten zal dat best goed komen neem ik aan. Nu eerst maar eens genieten! Bedankt Tunex, wederom een tevreden klant!

Ford Kuga 1,5T Ecoboost 150pk

Na mijn eerste chiptuning op 11-7-2018 een dag voor mijn vakantie, was ik meer als lof over het koppel. Als caravan trekker kwam de kuga toch iets tekort . In oktober kreeg ik een melding van mijn dealer dat de wagen terug moest komen voor een update van de motor ivm problemen met de koppelingsplaat. Weg chiptuning.
Contact opgenomen met Tunex en er weer een nieuwe chiptuning opgezet. Deze was niet zo goed als de eerste en ik baalde als een stekker.
Geen probleem, terug komen en er weer een nieuwe tuning over heen.
Proef gereden met een van de medewerkers, en dat ging goed. February weer met vakantie met de caravan, en dat ging gelijk alweer verkeerd. Balen maar rijstijl aangepast en na de vakantie weer nieuwe afspraak gemaakt. Nu is die weer zoals de eerste keer. Zeer tevreden dus. Vriendelijk geholpen. geen gestrest, en een klant die met een gerust hart met caravan de bergen in gaat met voldoende koppel.

Eerlijk duurt het langst!

Ik kwam met mijn onlangs aangeschafte Volvo C70 om een stage 1 tuning.
Na grondig onderzoek bleek dat er al een tuning had plaatsgevonden.
De heren zijn 2 uur bezig geweest met mijn auto om vervolgens te vertellen dat het niet nodig was omdat de auto al getuned was.
Die eerlijkheid is in 2020 niet meer vanzelfsprekend! Ik ben zeer tevreden over de klantbenadering van Tunex en zal er voortaan weer heen gaan!

Deeltjesteller “nul”

Afgelopen jaar oktober’22 mijn roetfilter laten reinigen van mijn BMW 330d.
Nu was ik wel heel benieuwd naar de uitslag van de deeltjesteller bij de APK nu in maart’23.
Groot was mijn vreugde toen de splinternieuwe meter van mijn garage “0” aangaf. Super schoon dus. Ook uitlaat aan de binnenkant gewoon metaal zonder enige aanslag. En dat met een F31 die inmiddels 400.000 km achter de rug heeft

Tunex: Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte behandeling.

2x zoveel PK’s

Ik ben heel tevreden met het resultaat na het chip tunen van mijn Caddy. Ik heb bijna een verdubbeling van de PK’s.
Ook een goede service bij Tunex met een goed uitgeruste wachtkamer met de Discovery Channel en versnaperingen.
Ik ben zeer blij met deze tip van een vriend.

Vito

Vandaag mijn Vito 114 automaat (2018) laten doen naar 210pk. Resultaat overtreft elke verwachting. Alles op zeer kort tijdsbestek en precies volgens afspraak. Ik weet wel waar mijn eerste ritje met mijn volgende auto naar toe is!

Uitgetekende service

Afgelopen maand is mijn Renault Espace gechiptuned stage 1 bij Tunex. Dit ivm met het trekvermogen tov mijn caravan (1800 kg).
Het resultaat is top. Zonder enig probleem hellingrijden en ook nog eens significant zuiniger.
Goed service en prima prijsprestatieverhouding.
Kortom ik ben blij dat ik deze ‘klus’ in ‘s Heerenberg bij Tunex heb laten uitvoeren. Daarvoor reed ik graag 400 km heen en terug. Daarnaast garantie op werkzaamheden, op locatie genoeg koffie en uiterst vriendelijke bejegening. Aan te raden een dergelijke activiteit bij Tunex te laten uitvoeren.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.
This site is registered on wpml.org as a development site.