Scroll Top

Wat kunnen wij bij TuneX voor u betekenen?

Als allround autobedrijf, kunnen we helpen met alle facetten van de auto, of het nu gaat om, APK, verhogen van het motorvermogen, onderhoud, reparatie, schade of bij het zoeken van een goede nieuwe auto. We staan graag voor je klaar.

Onderhoud

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw auto. Natuurlijk wil je dat jouw auto in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen auto’s van binnen en van buiten en doen niets liever dan er aan werken. Met passie voor auto’s, ons team van Nederlandse en Duitse monteurs zijn niet alleen technisch onderlegd maar werken ook met aandacht en zorg aan jouw auto. Goed onderhoud voorkomt veel problemen maar zorgt ook dat jouw auto beter zijn waarde behoud.

Tuning

Sinds 2004 is Tunex specialist in het opvoeren van moderne automotoren. Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en efficiënter laten werken. Naast softwarematige oplossingen bieden we ook mechanische tuning modificaties voor wie nog meer vermogen wil tot complete ombouw van motoren voor autosport doeleinden.

TuneX
U bent van harte welkom bij Tunex

Ons bedrijf bestaat al sinds 2004, Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons bedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Maak nu een
ONderhoudsAfspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sneller en zuiniger?
Bereken het direct!